TRAGIČNA VEST: Preminula žena poznatog glumca
Foto: Printscreen Instagram

TEŠKA PRIČA

TRAGIČNA VEST: Preminula žena poznatog glumca

Glumac je ranije govorio o zdravlju svoje žene nakon što je hitno prebačena u bolnicu sa sepsom 2018. godine

Objavljeno: 08:14h

Zvezda kultnog filma "Hari Poter" Vavrik Dejvis, objavio je da je njegova supruga Samanta preminula 24. marta.

Inače, reč je o poznatoj glumici niskog rasta.

U emotivnom odavanju počasti, Vorvik (54) je rekao:

"Njena smrt je ostavila ogromnu rupu u našim životima kao porodici. Nedostaju mi njeni zagrljaji. Bila je jedinstven lik, uvek gledajući sunčanu stranu života, imala je smisao za humor i uvek se smejala mojim lošim šalama. Bez Semija, ne bi bilo kviza Tenable, niti serije Vilov. Nema idiota u inostranstvu serije 3.“

Vorvik je rekao da je Samanta bila njegov najpoverljiviji čovek i vatreni pobornik svega što je radio u karijeri.

Reč je o poznatoj glumici niskog rasta
Reč je o poznatoj glumici niskog rastafoto: Printscreen Instagram

Deca para, Harison i Anabel, dodali su da je njihova mama njihov najbolji prijatelj i počastvovani su što su osetili ljubav prema njoj.

Samanta je bila najpoznatija po ulogama u filmovima Through the Dragon's Eie, Short Fellas i Honki Sausages. Njen otac Piter, statista u Vilovu, kasnije je postao Vorvikov poslovni partner. Samanta je imala ahondroplaziju, poremećaj rasta kostiju koji uzrokuje neproporcionalni patuljastost. Vorvik je ranije govorio o zdravlju svoje žene nakon što je hitno prebačena u bolnicu sa sepsom 2018. Glumac je za The Sun rekao da je njeno zdravlje drastično narušeno uoči porodičnog odmora u karavanu.

Govoreći o užasu nekoliko godina kasnije, rekao je: "Sledećih nekoliko sati bili su najduži u mom životu dok sam čekao na odeljenju sa našom decom u praznom prostoru koji je ostavio Semov bolnički krevet. Nadao sam se da to neće simbolizirati budućnost za nas bez nje."

Vorvik je rekao da je Samanta bila njegov najpoverljiviji čovek
Vorvik je rekao da je Samanta bila njegov najpoverljiviji čovekfoto: Youtube printscreen/ ITV News

Sem je imala brojne operacije zbog njenog stanja. Smatra se da je dobila sepsu nakon operacije dekompresije na kičmi. O svom iskustvu bliske smrti rekla je:

"Otišli ​​smo kući nedelju dana kasnije i odjednom nisam mogla da osetim noge. Mislio sam da se još oporavljam od operacije, pa sam otišao u krevet, ali sutradan sam se osećao užasno, kao da me je udario kamion. Ostao sam u krevetu ceo dan dok su Vorvik i Harison išli na porodičnu zabavu, a sledećeg jutra sam se probudio u 4 ujutru, osećajući se još gore. Kako je dan odmicao, nisam mogao da se koncentrišem, ležao sam na sofi i kada sam pokušao da ustanem, srušio sam se na pod."

Vorvik, suosnivač jedne dobrotvorne organizacije, često je govorio o zdravstvenim bitkama u vezi sa njegovim, kao i stanjem njegove supruge. Rođen je sa urođenom spondiloepifiznom displazijom (SED), izuzetno retkim genetskim oblikom patuljastosti, koji su nasledili i njihova ćerka Anabel i sin Harison.

Samanta je imala ahondroplaziju
Samanta je imala ahondroplazijufoto: Youtube printscreen/ ITV News

Vorvik je takođe dirljivo govorio o tome kako je kombinacija njegovog i Samantinog stanja dovela do smrti dvoje njihovih beba.

Prvi, Lojd, je, nažalost, umro nakon devet dana jer su mu pluća bila premala da bi podržala normalnu funkciju.

Takođe su izgubili još jednog sina, Džordža, kada je Samanta bila trudna 19 nedelja.

- To je nešto što beba neće preživeti. Ali Lojd je preživeo devet dana, ali da, bio je prelep - rekao je.

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

(Espreso/Srbija danas/The Sun/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.